INNOVASJONSKONFERANSE
FOR LANDBRUKET

ØYGARDSHAMNA GISKE / 30. OKTOBER 2020

Konferansen

FARM

Vi blir stadig flere – og vi må alle ha mat på tallerkenen. Og maten skal gjerne være norsk. FARM skal forsøke å gi svar på mange av de viktige spørsmålene for landbruksnæringen, men kanskje aller mest skal konferansen være en møteplass som kobler ideer sammen, skaper innovasjon og starter prosesser som kan gi matnyttige resultater.

Konferansen ser på mulighetene som ligger i å hente kunnskap og kompetanse fra andre bransjer og ny teknologi. Mørekysten er en smeltedigel av industrier, innovatører og produktutviklere. Kunnskapen om utvikling, markedsføring og salg til et globalt marked har skapt store verdier. Dette er i stor grad overførbart til landbruket og vi ser på mulighetene for å utvikle et fruktbart blågrønt samarbeid med industrien.

Det er viktig for landbruksnæringen å synliggjøre mulighetene for økt verdiskapning, ikke bare for bonden, men også for andre deler av næringslivet. Bonden kan gi næring til ukjente produkter og tjenester. Landbrukets utfordringer kan også være andres muligheter.

MELD DEG PÅ HER!